پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403

آیین معارفه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ایمنی

آیین معارفه ی دانشجویان نو ورود رشته مهندسی ایمنی صنعتی به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی ایمنی صنعتی در روز دو شنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۱ در سالن کاظمی آشتیانی برگزار شد.

این مراسم با حضور معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی، معاون آموزشی دانشکده فنی مهندسی، مدیر گروه مهندسی ایمنی و اساتید این رشته ، به همراه جمعی از دانشجویان نوورودی این رشته برگزار گردید.
در این برنامه ضمن بهره مندی از سخنان ارزشمند معاون دانشجویی فرهنگی و اساتید محترم به بررسی نکات مربوط به ایمنی و حوادث، دانشجویان نو ورود با قوانین آموزشی دانشگاه ، چارت درسی ، فعالیت های معاونت دانشجویی و فرهنگی ، رشته مهندسی ایمنی صنعتی و همچنین با فعالیت های انجمن علمی دانشجویی مهندسی ایمنی صنعتی در سال های گذشته آشنا شدند. همچنین در این برنامه کلیپ مصاحبه با دانشجویان نو ورود و ترم های بالاتر پخش و مسابقه ای اجرا شد.